inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv Nr 60176

Taggar: #fototapeter

Fototapet Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv Nr 60176

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv". Produkten "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Beige, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Växters skönhet - vackra vita orkidéblommor med prickar av löv". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte