inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund Nr 59715

Taggar: #fototapeter

Fototapet Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund Nr 59715

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund". Produkten "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blommiga fototapeten "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Väntan - vita orkidéblommor med ornament på silverbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte