inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt Nr 61827

Taggar: #fototapeter

Fototapet Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt Nr 61827

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt". Produkten "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blommiga fototapeten "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Orange, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Uppblomstrade blommor - vita orkidéer med mönster och randigt". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte