inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund Nr 60188

Taggar: #fototapeter

Fototapet Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund Nr 60188

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund". Produkten "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Svart, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Stunder av avkoppling - orkidéblommor på zen-stenar på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte