inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken Nr 61788

Taggar: #fototapeter

Fototapet Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken Nr 61788

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken". Produkten "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blommiga fototapeten "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Silver, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Silverabstraktion - vita orkidéblommor med mönster och smycken". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte