inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor Nr 60191

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor Nr 60191

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor". Produkten "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blom-tapeten "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Lila, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Sagan och orkidén - fantasimotiv med lila nyanser av blommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte