inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ruby orchid Nr 60241

Fototapet Ruby orchid Nr 60241

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Ruby orchid"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Ruby orchid" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, vatten, trä, orkidéer oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Ruby orchid". Produkten "Ruby orchid" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ruby orchid" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blommiga fototapeten "Ruby orchid" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Röd, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Ruby orchid" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Ruby orchid". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte