inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster Nr 61928

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster Nr 61928

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster". Produkten "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna fototapeten med blommor "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Rosa komposition - vita orkidéer och pärlor på en rosa bakgrund med mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte