inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans Nr 62331

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans Nr 62331

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans". Produkten "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Brun, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Pulver - orkidéblommor på bakgrund i rosa nyanser med glans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte