inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orchids & jewelry Nr 61787

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orchids & jewelry Nr 61787

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Orchids & jewelry"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Orchids & jewelry" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Orchids & jewelry". Produkten "Orchids & jewelry" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Orchids & jewelry" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Orchids & jewelry" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Svartvitt, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Orchids & jewelry" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Orchids & jewelry". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte