inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orchids in lilac colour Nr 60223

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orchids in lilac colour Nr 60223

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Orchids in lilac colour"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Orchids in lilac colour" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Orchids in lilac colour". Produkten "Orchids in lilac colour" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Orchids in lilac colour" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blom-tapeten "Orchids in lilac colour" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Orchids in lilac colour" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Orchids in lilac colour". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte