inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orchid, strength and subtlety Nr 60631

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orchid, strength and subtlety Nr 60631

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Orchid, strength and subtlety"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Orchid, strength and subtlety" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Orchid, strength and subtlety". Produkten "Orchid, strength and subtlety" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Orchid, strength and subtlety" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga fototapeten med blommor "Orchid, strength and subtlety" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Beige, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Orchid, strength and subtlety" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Orchid, strength and subtlety". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte