inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur Nr 61847

Taggar: #fototapeter

Fototapet Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur Nr 61847

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur". Produkten "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blom-tapeten "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Mur och natur - blommande orkidé med knoppar mot en tegelvit mur". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte