inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag Nr 60235

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag Nr 60235

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag". Produkten "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Lyrisk orkidé - ljust blommigt motiv i vitt med gröna inslag". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte