inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement Nr 60298

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement Nr 60298

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement". Produkten "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga fototapeten med blommor "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Lila orkidéflykt - blommor på bakgrund med fantasielement". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte