inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor Nr 64849

Taggar: #fototapeter

Fototapet Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor Nr 64849

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor". Produkten "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara blommiga fototapeten "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Konstnärliga akvareller - växtmotiv av målade orkidéblommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte