inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster Nr 61926

Taggar: #fototapeter

Fototapet Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster Nr 61926

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster". Produkten "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Orange, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Komposition med blommor - vita orkidéer på en apelsinfärgad bakgrund med mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte