inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement Nr 60238

Taggar: #fototapeter

Fototapet Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement Nr 60238

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement". Produkten "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Koboltorcidé - blommigt motiv med vatten och träelement". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte