inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund Nr 60299

Taggar: #fototapeter

Fototapet Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund Nr 60299

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund". Produkten "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Gul, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Gul resa - modern abstraktion av orkidéblommor på silverbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte