inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster Nr 60183

Taggar: #fototapeter

Fototapet Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster Nr 60183

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster". Produkten "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blommiga fototapeten "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Eleganta blommor - abstraktion med vita orkidéer mot bakgrund av mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte