inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Elegant orchis Nr 60624

Fototapet Elegant orchis Nr 60624

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Elegant orchis"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Elegant orchis" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, orkidéer oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Elegant orchis". Produkten "Elegant orchis" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Elegant orchis" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blommiga fototapeten "Elegant orchis" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Elegant orchis" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Elegant orchis". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte