inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Dormant instincts Nr 60317

Fototapet Dormant instincts Nr 60317

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Dormant instincts"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Dormant instincts" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, abstrakt, växter, blommor, vatten, trä, orkidéer oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Dormant instincts". Produkten "Dormant instincts" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Dormant instincts" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga blommiga fototapeten "Dormant instincts" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Dormant instincts" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Dormant instincts". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte