inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
BLACK SALE med upp till -50% rabatt Erbjudandet gäller till 2022.11.30 Upptäck mera

Fototapet Creamy curvature Nr 60796

Fototapet Creamy curvature Nr 60796

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Creamy curvature"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Creamy curvature" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: abstrakt, natur, blommor, växter, orkidéer oraz fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Creamy curvature".

Den här moderna fototapeten med blommor "Creamy curvature" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer tapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Creamy curvature" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Creamy curvature". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte