inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster Nr 61845

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster Nr 61845

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster". Produkten "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blom-tapeten "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Blommor i eld - svartvit orkidé med orange rökmönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte