inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament Nr 60124

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament Nr 60124

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommiga fototapeter "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament". Produkten "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Blå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Blå abstraktion - orkidéblommor på blå bakgrund med ornament". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte