inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver Nr 60294

Taggar: #fototapeter

Fototapet Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver Nr 60294

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver". Produkten "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna fototapeten med blommor "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Silver, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Apelsinorchidévåg - modern blomabstraktion med silver". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte