inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Ambivalent mind III Nr 60310

Fototapet Ambivalent mind III Nr 60310

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Ambivalent mind III"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Ambivalent mind III" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, orkidéer oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Ambivalent mind III". Produkten "Ambivalent mind III" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ambivalent mind III" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blommiga fototapeten "Ambivalent mind III" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Ambivalent mind III" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Ambivalent mind III". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte