inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Ambivalent mind II Nr 60307

Taggar: #fototapeter

Fototapet Ambivalent mind II Nr 60307

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Ambivalent mind II"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Ambivalent mind II" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Ambivalent mind II". Produkten "Ambivalent mind II" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Ambivalent mind II" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Ambivalent mind II" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Blå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Ambivalent mind II" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Ambivalent mind II". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte