inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund Nr 60793

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund Nr 60793

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund". Produkten "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Abstraktion - orkidéblommor med pärlor på en blå bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte