inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster Nr 61876

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster Nr 61876

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster". Produkten "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara fototapeten med blommor "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Abstraktion med blommor - svartvit orkidé på ett vinrött mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter orkidéer
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte