inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement Nr 60268

Taggar: #fototapeter

Fototapet Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement Nr 60268

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement". Produkten "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga fototapeten med blommor "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Silver, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Abstraktion - blommor av orkidéer på silverbakgrund med fantasielement". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte