inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram

-35% på fototapeter till 2022/05/30 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet Unpredictable moments Nr 60364

Fototapet Unpredictable moments Nr 60364

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Unpredictable moments"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Unpredictable moments" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, blommor, växter, maskrosor oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Unpredictable moments".

Den här moderna fototapeten med blommor "Unpredictable moments" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor tapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Unpredictable moments" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Unpredictable moments". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter abstrakt Fototapeter blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte