inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild Nr 60147

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild Nr 60147

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild". Produkten "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här snygga fototapeten med blommor "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Svartvitt, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Sommarhistoria - svartvit maskros i närbild". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter maskrosor Fototapeter vardagsrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte