inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans Nr 70732

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans Nr 70732

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans". Produkten "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna fototapeten med blommor "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Maskrosor i vinden - vita blommor på subtil bakgrund med solglans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte