inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol Nr 60637

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol Nr 60637

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol". Produkten "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Maskrosor i regn - närbild på blommor i regndroppar och sol". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte