inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil Nr 60367

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil Nr 60367

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil". Produkten "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga fototapeten med blommor "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Maskroslund - maskrosor i skandinavisk stil". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte