inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel Nr 60644

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel Nr 60644

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel". Produkten "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Ljusblå, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Maskrosfrön - ljus komposition av blommor mot en blå himmel". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte