inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil Nr 60651

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil Nr 60651

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil". Produkten "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här underbara blommiga fototapeten "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Maskrosäng - komposition av maskrosblommor i skandinavisk stil". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte