inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund Nr 60650

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund Nr 60650

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund". Produkten "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blommiga fototapeten "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Sepia, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Maskros (sepia) - närbild på maskrosblommor på en enhetlig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte