inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar Nr 60371

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar Nr 60371

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar". Produkten "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga fototapeten med blommor "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Maskros och morgondagg - närbild på blommor med vattendroppar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte