inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund Nr 60370

Taggar: #fototapeter

Fototapet Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund Nr 60370

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund". Produkten "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blommiga fototapeten "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Maskros - fluffig boll - närbild på blommor på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte