inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund Nr 60369

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund Nr 60369

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund". Produkten "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara blom-tapeten "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Lätt som dun - växtmotiv med maskrosor på suddig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte