inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil Nr 60653

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil Nr 60653

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil". Produkten "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna fototapeten med blommor "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Fluffig boll - närbild på maskrosblommor i skandinavisk stil". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter skandinaviska Fototapeter för hemmet Fototapeter maskrosor Fototapeter sovrum
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte