inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor Nr 60362

Taggar: #fototapeter

Fototapet Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor Nr 60362

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor". Produkten "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blom-tapeten "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Delikat växtmotiv - solig närbild på maskrosor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte