inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delicacy of Nature Nr 64289

Taggar: #fototapeter

Fototapet Delicacy of Nature Nr 64289

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Delicacy of Nature"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Delicacy of Nature" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Delicacy of Nature". Produkten "Delicacy of Nature" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Delicacy of Nature" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna fototapeten med blommor "Delicacy of Nature" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Ljusblå, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Delicacy of Nature" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Delicacy of Nature". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte