inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund Nr 60634

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund Nr 60634

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund". Produkten "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Blommomotiv - närbild på en maskros i vinden på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter för hemmet Fototapeter maskrosor Fototapeter kök
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte