inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blast of Lightness Nr 64448

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blast of Lightness Nr 64448

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Blast of Lightness"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Blast of Lightness" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Blast of Lightness". Produkten "Blast of Lightness" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blast of Lightness" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blom-tapeten "Blast of Lightness" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Blast of Lightness" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Blast of Lightness". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte