inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder Nr 66212

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder Nr 66212

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder". Produkten "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Krämvit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vita magnolior - blommor på bakgrund med ljus och lila ränder". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte