inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus Nr 66209

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus Nr 66209

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus". Produkten "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna fototapeten med blommor "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Rosa magnolior - blommor på lila bakgrund med ränder och ljus". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte