inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans Nr 62466

Taggar: #fototapeter

Fototapet Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans Nr 62466

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans". Produkten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Grön, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Magnolior på grenen - vita blommor på en bakgrund av gröna mönster med glans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte